Naald 10

Bestel

Set van 2 bamboe breinaalden in dikte 10 mm, 40 cm. lengte. Handgemaakte breinaalden van milieuvriendelijk bamboe.

Onze bamboe breinaalden zijn gebaseerd op een design van Hoooked. Door het lichte gewicht liggen deze breinaalden perfect in de hand tijdens het breien. Deze breinaalden worden uitsluitend voor ons vervaardigd en zijn handgemaakt van milieuvriendelijk bamboe.

Met deze dikke breinaalden heb je in no time een geweldig resultaat. Voor een breiwerk met RibbonXL zijn deze bamboe breinaalden perfect. Bijvoorbeeld voor het breien van een warme sjaal of een stapel zachte kussens.


Bestel

Bamboe - 40 cm. lengte - dikte 10 mm

De Clover Takumi Bamboo breinaalden zijn een musthave voor iedere liefhebber van breien! Deze breinaalden, gemaakt van Takumi bamboe, zien er op het eerste oog natuurlijk al prachtig uit! Maar, daarnaast hebben deze breinaalden nóg een aantal positieve eigenschappen.

Allereerst zijn de breinaalden taps toelopend, en hebben ze een afgeronde punt. Hierdoor wordt voorkomen dat de punten van de breinaalden gemakkelijk in het garen blijven steken, wat zorgt voor meer gemak tijden het breien. Omdat de naalden gemaakt zijn van bamboe zijn ze zeer licht van gewicht. Hierdoor zijn de naalden gemakkelijk en comfortabel hanteerbaar. Het materiaal voelt natuurlijk in de hand.

De Clover Takumi Bamboo breinaalden van 40 cm vormen een wereldwijde primeur op het gebied van breinaalden die vervaardigd zijn uit bamboe. Clover is het eerste merk wat op de markt is gekomen met breinaalden gemaakt van bamboe in het formaat 40 cm. 

Bestel
10 mm, 2 naalden, 40 cm, kunstof
Bestel
Knitpro Symfonie Wood breinaald met knop, 40cm lang en hebben een een spitse, geleidelijk aflopende punten. Hoge kwaliteit breinaalden van gelamineerd berkenhout die heerlijk breien.
Bestel
Prym Knitpro Symfonie Wood (houten) breinaald met knop, 35 cm lang en hebben een een spitse, geleidelijk aflopende punten. Hoge kwaliteit breinaalden van gelamineerd berkenhout die heerlijk breien.